Inkoop, service and prijzen. 

Voor Specialisen, alternatieve artsen en anderen.

Mogelijk heeft u al met een van onze mensen gesproken of anders verwelkomen wij u graag als een nieuwe relatie. Op deze pagina informeren wij U over de groothandelopties:

Model voor inkoop, toepassing en nazorg.

Als zorgbedrijf of als specialist, kunt u op deze site voor whole-sale-prijzen bestellen.

Hiervoor hebben we een eenvoudige manier van bestellen opgezet d.m.v. een affiliate programma. 

U kunt voorraad bestellen voor in de praktijk, of uw klant kan rechtstreeks zelf op deze site bestellen.  Beide opties zijn mogelijk. U kunt een of meerdere maskers voor gebruik in de praktijk of kliniek bestellen, maar ook individuele bestelling door de client kunnen hier gedaan worden.  De maskers zijn inzetbaar voor directe behandeling, voor verhuur voor bepaalde tijd, of voor verkoop. Prijzen voor maskers zijn op aanvraag.

Wanneer uw patiënten of clienten direct via onze website bestellen, ontvangen ze altijd 10% korting indien ze door u worden verwezen. Het verschil tussen inkoop en verkoop vindt u terug in uw affiliate account (Uw affiliate account is veilig en u kunt de activiteiten online volgen). Uw client heeft de bestaande garanties, service en after-sale.

U kunt de product informatie folder van de Humming Mask  downloaden en afdrukken(Productcode en bestelinformatie).  Door uw unieke affiliate code in te voeren, weet het systeem dat de bestelling via u is binnengekomen en zal het verschil met u worden verrekend.

Procedure:

Stap 1.  Bestel uw test masker met uw korting en gebruik uw tijdelijke kortingscode: "HM2020" bij het bestellen.  Uw korting wordt dan zichtbaar in mindering gebracht.

Stap 2. Ontvang en bekijk uw product.

Stap 3. Meld u aan als een affiliate en ontvang uw accountcode.

Stap 4. Download de folder voor product- en bestel informatie voor uw client/patiënt.

Stap 5. Bestel uw producten voor in uw kliniek (indien van toepassing), of uw klant kan individueel bestellen op de site. De afdracht aan u is permanent, tenzij het van uw zijde wordt opgezegt. 

Volg aub de stappen in het affiliate-programma om u aan te melden.  klik "HIER". Hierna kunt U en Uw klanten bestellen en alles controleren.  Vanaf hier gaat alles automatisch.

Als u nog vragen heeft of andere verzoeken heeft, neem dan Contact met ons op. Wij sturen u de benodigde informatie.

Het Humming Mask team

Legal
Offers
Services
Social
  • Instagram
Logo new-2020 small.JPG

© 2019-2020 by Vital Health Inventions LLC.

Direct Contact:

-
-

+1- (714)-350-3924

United States - Florida

+31- (0)624524564

Europe - The Netherlands

+63-9176373873

Asia - The Philippines